Wellness Giftcard: het ideale wellness cadeau

De Wellness Giftcard kun je hier vinden.

In Nederland vinden veel mensen het heerlijk om af en toe een dagje naar de sauna te gaan. Dit is dan ook echt de beste manier om even tot ontspanning te kopen. Weet jij nu van iemand dat die persoon een ware sauna fan is? Geef dan een Wellness Giftcard cadeau! Deze cadeaubon zorgt er voor dat iemand even helemaal de tijd voor zichzelf kan nemen, laten we eens kijken wat deze bon precies is en waar je hem kan gebruiken.

Wat is de Wellness Giftcard?

De Wellness Giftcard kun je gebruiken als betaalmiddel bij één van de deelnemende wellness resorts die je onder aan de pagina kunt vinden. Zo kan je dus iemand gewoon een dagje sauna cadeau doen, het werkt als een ieder andere cadeaubon. Mocht het saldo op de kaart niet voldoende zijn om een volledige dag mee te betalen dan zult u een deel zelf moeten betalen, maar het is toch altijd weer een mooi goedkoop dagje naar de sauna.

Wellness Giftcard - SaunaDeals

Hoe werkt het?

Voordat je naar de sauna gaat moet je een bezoek reserveren op Dagje wellness. Neem op de dag dat je gaat natuurlijk wel de kaart mee, dit is tenslotte het ding waar je mee betaald. Kijk ook even of de kaart nog geldig is. Bij het afrekenen kun je super eenvoudig de kaart inleveren, deze zal het totale saldo in vermindering brengen. Als het saldo op de kaart de volledige prijs dekt dan hoef je natuurlijk niets zelf bij te betalen. Mocht je saldo over hebben op de kaart dan kan je deze gebruiken voor een volgend bezoekje.

Het ideale wellness cadeau

Een Wellness Giftcard is dus het ideale cadeau voor iemand zijn verjaardag. Vaak gaat iedereen weer naar de winkel om een of andere boekenbon te halen, maar dat gaat natuurlijk ook op den duur vervelen. Door een cadeau bon te kopen voor de sauna kan je iemand even er op uit sturen om helemaal tot rust te komen. Het kan ook zijn dat je iemand kent die nog nooit bij de sauna is geweest maar die het wel graag zou proberen. Voor deze groep mensen is een giftcard natuurlijk ook ontzettend leuk, zo kunnen hun ook eens een dagje genieten in een wellness resort.

Welke deelnemende resorts zijn er?

Hieronder vindt je een overzicht met alle deelnemende resorts, zo hoef je alleen maar te kijken welk resort bij jou in de buurt ligt:

Elke sauna heeft wel weer zijn eigen prachtige uitstraling en mooie ligging. Je kunt altijd even op internet kijken om een indruk te krijgen van een bepaalde sauna, zo kan je een beetje zien hoe het er allemaal uit ziet van binnen. Heb jij er één in bezit? Ga dan naar één van de prachtige sauna’s om even tot rust te komen. Zoek je nog een cadeau voor iemand? Bestel dan snel deze giftcard, zo heb je in ieder geval een uniek wellness cadeau!