Wellness hotels

Lekker ontspannen bij een Wellness Hotel, dat wil toch iedereen?

Bij SaunaDeals.nu hebben we een selectie gekregen van hotels die voorzien zijn van een sauna, spa, een of meerdere wellness faciliteiten en beauty faciliteiten.

Soms is een hotel alleen niet genoeg en ben je toe aan een sauna of wellness tijdens je verblijf. Laat je meenemen in de ontspannen ervaring die deze locaties bieden.

Hoeveel kan je eigenlijk genieten van Wellness hotels?

Dat is de vraag die één ieder al heel vaak in zijn / haar hoofd heeft. Elk wellness hotel heeft wel iets, laten we beginnen met één van de Hampshire hotels.

Hampshire wellness hotel

Het Hampshire Hotel is ideaal voor wellness faciliteiten. Ook hebben ze zeer veel opties wat het soort hotel betreft. Van inspirerende zaken hotels, mooi gelegen stadshotels tot hotels met karakter. Dus mocht je opzoek zijn naar een leuke bestemming, het is het echt waard om eens een bezoekje te brengen aan één van de Hampshire Hotels!

Fletcher wellness hotel

Fletcher Hotels onderscheiden zich door hun authentieke Hotel Restaurants die veelal zijn gevestigd in historierijke gebouwen. Deze Hotels bieden veel gelegenheden om lekker te kunnen ontspannen en te genieten. Om te beginnen zijn de restaurants top. De bar en lounge of in enkele gevallen een sauna en solarium dragen ook bij aan ontspanning.

Wellness hotel Spa Zuiver

Hotel Spa Zuiver, daar kom je pas echt tot rust! Zowel sport als ontspanning zijn bij je overnachting in het hotel inbegrepen. Leef je uit met squash, tennis of fitness. Ook ontspannen bij een beauty behandeling of wellness experience in een moderne spa. Even lekker stoom afblazen na een drukke periode, wie wilt dat niet? Dit is dan ook één van de redenen waarom gasten graag gebruik maken van Hotel Zuiver haar arrangementen. Een prachtig zwembad, acht sauna`s en meerdere relaxruimtes.

Wellness hotel Thermae 2000

Thermae 2000 is 25 jaar geleden als kuuroord opgericht op de Cauberg in het toeristische dorpje Valkenberg. Langzaam kwamen er meer faciliteiten en werden de verwarmde thermale kuurbaden ook steeds meer gebruikt door de dag gasten. Thermae 2000 ligt op drie bronnen. Het gezonde water uit deze bronnen is zo`n 40.000 jaar afgesloten geweest van de verontreinigingen. Het water zit dus vol mineralen! Het water is afkomstig van een 381 meter diepe put.