Wellness vakanties

Wil je eens echt lekker ontspannen tijdens je vakantie? Van een wellness weekend tot een hele week in de watten gelegd worden met massages, kuren en verwennerij. Heerlijk! Ziet u uzelf al liggen, aan het strand op een massage tafel, een heerlijke massage na een goede sauna beleving.

Waar boek je een wellness reis of een wellness vakantie?

Er zijn verschillende aanbieders van vakanties met wellness. Je kunt kiezen voor een hotel met alle faciliteiten of voor een resort waat er nikst te kort komt als het gaat om wellness experience.
Er zijn in de reisbranche maar een paar bedrijven in gespecialiseerd. SpaDreams is er een van. Zij bieden een ruim aanbod:

De nieuwe trend: Bikram yoga vakantie

Voor wie helemaal “hot” is in de sauna en yoga beleving heeft het al gedaan, bikram yoga. Nog nooit was yoga zo zwaar en toch zo heerlijk om te ervaren. Je lichaam en geest een inspannende ontspannen geven, dat doe je met bikram yoga.

Lees hier meer over bikram yoga vakanties.

De beste actuele aanbiedingen & kortingen op SaunaDeals voor een wellness overnachting

Wil je heerlijk genieten bij een wellness locatie, maar wil je langer dan een dag blijven? Een wellnessdag wordt pas echt ontspannen als je ’s avonds niet naar huis hoeft. Wil je dat ook eens ervaren? Wij bieden verschillende wellness arrangementen aan waardoor je in de beste wellnesshotels kunt overnachten. SaunaDeals biedt je ook nog eens geweldige aanbiedingen en kortingen op deze overnachtingen aan. Hierdoor kom je ook nog eens voordelig uit op een geweldig weekendje weg of paar dagen wellness

Geweldige kortingen op overnachtingen in wellnesshotels

Meerdere dagen genieten van wellness? Dat kan natuurlijk bij SaunaDeals wij bieden verschillende wellness hotels aan waar je kan overnachten. Deze hotels bieden we natuurlijk aan voor voordelige prijzen wantdaar staan wij natuurlijk bekend om. Geweldige hotels met alle sauna en wellness faciliteiten met kortingen en aanbiedingen. Wij bieden ook verschillende wellnesslocaties aan voor wellness overnachtingen. Je kan overnachten in Nederland maar je kan ook buiten de grenzen gaan. Wij hebben ook kortingen en aanbiedingen in België, maar ook in Duitsland.