Wellnessresort de Waterlelie

4.43/5 (14 stemmen)

Scroll naar: Wellnessresort de Waterlelie aanbiedingen | Over Wellnessresort de Waterlelie | Ervaringen Wellnessresort de Waterlelie

Persoonlijke aandacht, professionaliteit, sfeer en beleving staan bij het Wellnessresort de Waterlelie in Zevenhuizen centraal.   Lees verder

Wellnessresort de Waterlelie aanbiedingen, korting en acties

Helaas deze locatie heeft geen deals, maar we hebben wel andere saunadeals voor je:


Hoeveel sterren scoort deze sauna locatie bij jou?

Informatie over Wellnessresort de Waterlelie

Adres Sauna Thermen de Waterlelie

Wellnessresort de Waterlelie
Oudestreek
Zevenhuizen
Nederland


Openingstijden Sauna Thermen de Waterlelie

Maandag

10:30

22:30

Dinsdag

10:30

22:30

Woensdag

10:30

22:30

Donderdag

10:30

22:30

Vrijdag

10:30

23:00

Zaterdag

10:30

23:00

Zondag

10:30

22:30


Beleef de Sauna Thermen de Waterlelie ervaring

Persoonlijke aandacht, professionaliteit, sfeer en beleving staan bij het Wellnessresort de Waterlelie in Zevenhuizen centraal.

 

Ontdek Thermen de Waterlelie, een luxe wellnesscentrum in Zevenhuizen (in de provincie Groningen) waar je heerlijk kunt ontspannen. Dit wellness arrangement ligt net buiten de drukke stad. Hierdoor ervaar je pure rust.. Thermen de Waterlelie heeft een mooie tuin, het riante 2 temperaturen buitenbad en de sauna’s die rust en ontspanning uitademen.

Dit wellnesscentrum heeft 9 sauna’s, een heerlijk restaurant en uitgebreide beauty- en massagebehandelingen. Persoonlijke aandacht, professionaliteit, sfeer en beleving staan bij deze locatie in Zevenhuizen centraal. Behalve milieubewust, is Thermen de Waterlelie ook verrassend en vernieuwend. Beleef de Oosterse experience “Duizend en één pracht” of ervaar de Zoutsteensauna. Stijl en kwaliteit, en dat op een duurzame wijze; dat is Wellnessresort de Waterlelie.

Via SaunaDeals verzamelen we diverse kortingen voor Sauna Thermen de Waterlelie. Zo kun je vaak al voor € 1 bieden op een ticket voor 2 personen bij een van de partners van SaunaDeals. Ben je op zoek naar een volledig arrangement met overnachting bij Sauna Thermen de Waterlelie? Dan ben je bij SaunaDeals bij het juiste adres! We hebben namelijk vaker aanbiedingen voor een all-inclusive sauna arrangement.

Een ultieme wellness-ervaring beleef je bij Thermen de Waterlelie; reinigen, ontspannen en tijd voor jezelf! Dit allemaal voor slechts €12,95 per persoon inclusief ontvangst met een kop koffie of thee. Daarnaast ontvang je €7,50 korting op een heerlijke behandeling!

Reserveer jouw dagje weg naar Thermen de Waterlelie en geniet van de groenste sauna van Nederland.

Ervaringen Wellnessresort de Waterlelie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit jij je ook aan bij de sauna community? Profiteer ook van de beste sauna aanbiedingen!