Wellnessresorts

Wat is een wellnessressort?

Een wellnessressort is een plek waar je jezelf weer terug kan vinden en heerlijk weer tot rust kunt komen. Verder is het goed voor je lichaam en gezondheid. Bij een wellnessressort kan je alles doen voor het lichaam van schoonmaken tot er goed uitzien. Laat je geest zich vrij voelen. Heb je de laatste tijd last van vermoeidheid of voelt je lichaam niet meer zo goed aan? Ga een weekend naar een wellnessressort en verwen je lichaam. Het zal lijken alsof je herboren bent en je zal weer heerlijk bewegen en je geest zal weer helemaal vrij zijn.

Waarom & wat doet een wellnessressort met je

Wellness is goed voor je gezondheid. Het zorgt voor ontspanning bij lichaam en geest. Op deze pagina lees je meer over de voordelen van een bezoek aan de sauna.

Van baden in alle vormen tot aan lekker stomen, sauna, hotstone behandeling maar natuurlijk ook een massage. Dit kan je allemaal vinden in een wellnessressort.

  • Sauna
  • Baden
  • Massagebehandelingen

Tot slot heb je ook nog beauty behandelingen. Deze zijn puur gericht op het verschonen en mooi maken van de huid. Je hebt verschillende beauty behandelingen: van pedicure tot manicure maar natuurlijk ook de zuurstofbehandeling en de gezichtsbehandeling.

Een wellnessressort is ook veel voordeliger dan aparte behandelingen. Omdat alles bij elkaar zit in een wellnessressort zijn er veel aanbiedingen en kortingen, dat is een voordeel natuurlijk! Veel mensen maken gebruik van deze aanbiedingen en kortingen. Zo kan je goedkoop een heerlijk weekend of dag tot rust komen.

Welke wellnessresorts zijn er?

Benieuwd naar welke wellnessresorts bij jou in de buurt zitten? Op deze pagina vind je een handig overzicht met alle wellness- en saunalocaties in Nederland en België.