Sauna West-Vlaanderen

5/5 (1 stemmen)

Thermen R

Thermen R is als wellness in Roeselare het saunacomplex bij uitstek om tenvolle te genieten van water, warmte en verwennerij. Publieke sauna is genieten op een gezonde manier. Bij Thermen R geniet je royaal van alles wat wellness te bieden heeft.


Bekijk de deals

4.56/5 (9)

Wu Wei Wellness

Wu Wei is een beetje anders. De focus ligt op de authentieke wellness beleving : water en warmte. De tijdloze renovatie van een oud industrieel pand, de uniformiteit in kleuren en materialen zorgen voor rust en authenticiteit. Geen toeters en bellen, maar wellness waarvoor het ooit is uitgevonden.


Bekijk de deals

4.62/5 (13)

Granary Cottage

Ben jij op zoek naar een Sauna die niet midden in stad ligt, maar is gelegen op een landelijk domein van 8000m² met uitzicht op de omliggende weilanden en velden? dan ben je bij Granary Cottage bij het juiste adres! Geniet van onze natuurlijke gebruiken en omgeving om tot volledige rust te komen.


Bekijk de deals

4.5/5 (12)

Steden in West-Vlaanderen met een sauna:

Kortrijk Roeselare Lendelede

De provincie West-Vlaanderen is de meest westelijk gelegen provincie van België. De provincie kent ruim 1,1 miljoen inwoners en is tevens de enige provincie van België die aan de Noordzee ligt. De hoofdstad van West-Vlaanderen is Brugge, maar ook Kortijk, Oostende en Roeselare zijn grote steden in West-Vlaanderen. Dit plekje aan de Belgische kust is de ideale plek om te ontsnappen uit de drukte en jezelf over te begeven in de natuur. De diversiteit van steden en natuur maakt deze provincie zo uniek en bijzonder om te bezoeken.

Om echt even tot rust te komen en jezelf de ontspanning te gunnen die je zo nodig hebt, kun je er ook voor kiezen om een wellness overnachting in te plannen en een aantal dagen in deze provincie te blijven. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het bij één dag te houden en te genieten van de mooie wellness locaties die je hier kunt vinden. Je vindt op deze pagina de beste sauna aanbiedingen in West-Vlaanderen! Bekijk dus snel de hoogste kortingen en de beste deals voor een dagje wellness? Liever naar een andere provincie? Kijk dan op sauna aanbiedingen in België voor de juiste provincie bij jou in de buurt!


Hoeveel sterren scoort deze provincie bij jou?