Sauna Zeeland

4.35/5 (17 stemmen)

Sauna & Wellness Ons Buiten

Sauna & Wellness Ons Buiten biedt alle faciliteiten voor een op-en-top wellnessbelevingg, zoals een Finse sauna, infraroodsauna, stoombad, whirlpool, koud dompelbad, buitenruimte, relax-zoutgrot en verschillende douches.


Bekijk de deals

4.4/5 (5)

Wellnessresort Goes

Wellnessresort Goes is een luxueus sauna- en beautyresort gelegen in het hart van Zeeland. Wellnessresort Goes beschikt over diverse exclusieve sauna- en wellnessfaciliteiten die je bezoek tot een bijzondere belevenis maken.


Bekijk de deals

4.23/5 (13)

Float Centrum Zeeland

In een sfeer van rust en warmte, drijvend op 500 kilo zout (magnesiumsulfaat) met een heerlijk muziekje totaal wegdromen.
De spieren ontspannen zich, je ademhaling wordt langzamer en het hartritme wordt rustiger.


Bekijk de deals

4.43/5 (7)

Wellness De Parel

De Parel beschikt over een sfeervol saunalandschap. Kom tot rust in de stiltecabine, muzieksauna, kleuren-kruidenkamer, opgietsauna en infraroodcabine. Het saunacomplex heeft twee bubbelbaden en is er een binnen- en buitenzwembad met bubbelbank en een patio met buitenbad.


Bekijk de deals

4.43/5 (7)

Sauna & Beautycentrum Najade

Saunacentrum Najade beschikt over alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen om heerlijk te genieten van al het goede wat een saunagang u te bieden heeft.

Per bezoek maakt u onbeperkt gebruik van alle faciliteiten.
* Rustruimte
* Jacuzzi
* Houtsauna
* Lichttherapie sauna

En nog veel meer!


Bekijk de deals

4.33/5 (3)

Amadore Wellness de Kamperduinen

Op het uiterste puntje van Noord-Beveland, tussen de Stormvloedkering, het Veerse Meer en het schoonste Noordzeestrand van Nederland biedt Amadore Hotel Restaurant De Kamperduinen u een oase van rust en comfort.


Bekijk de deals

4.25/5 (12)

Thermen & Beauty Zeeland

Het sauna en beauty centrum van Zeeland en Zuid west Nederland. Scandinavische sfeer in prachtige omgeving. Wellness zoals het bedoeld is. Meer dan de moeite waard voor wie in Vlissingen is.


Bekijk de deals

4.5/5 (10)

Sauna Zeeland

Zeeland ligt in het zuidwesten van Nederland en grenst aan Zuid-Holland en Noord-Brabant. Daarnaast zijn ook de Belgische provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen buurprovincies. De hoofdstad van deze provincie is Middelburg en dit is tegelijkertijd ook de grootste stad van deze provincie. Deze provincie telt bijna 400.000 inwoners waarvan de meeste in Middelburg, Vlissingen of Terneuzen wonen. Daarnaast is ook Goes een belangrijke stad van deze provincie. Ben jij toe aan een heerlijk dagje sauna of wellness, maar wil je hierbij ook van een voordelige prijs gebruik maken? Sauna Deals biedt de beste sauna aanbiedingen. Of je nou een dagje weg wilt of voor een langere periode.

Wil jij ook genieten van de beste sauna aanbiedingen en de sauna kortingen in Zeeland? Bekijk deze op Sauna Deals en geniet altijd van de voordeligste sauna arrangementen. Een sauna bezoek aan Gelderland is ook de ideale gelegenheid om een wat langere periode weg te gaan. Plan een sauna overnachting in en blijf in de ontspannen sfeer waarin je je bevindt na je saunabezoek. Een heerlijke wandeling in het bos of sporten in de prachtige natuurparken. Voor de beste sauna aanbiedingen in Zeeland en omstreken, ben je op deze pagina aan het juiste adres.

Leukste sauna’s van Zeeland

In Zeeland zijn er op nationaal niveau niet echt bekende sauna’s. Er zijn wel diverse leuke sauna’s zoals Wellnessresort Goes & Spa DomburgWellnessresort Goes is allicht de bekendste en grootste sauna in Zeeland. Er zijn diverse leuke arrangementen bij deze sauna zoals een All-Inclusive, overnachtingen, diner etc. Spa Domburg is de 2e grootste sauna van Zeeland die men kan bezoeken. Deze sauna heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van enkele ontspanningsruimtes, zwembaden en zelfs een spa café.

Andere leuke (minder bekende) sauna’s van Zeeland

Een andere leuke sauna in de 2e bekendste stad van Zeeland, oftewel Vlissingen, is Thermen & Beauty Zeeland. Het enige nadeel hiervan is dat deze sauna zo weinig wordt bezocht dat deze heeft besloten om in de zomerperiode gesloten te zijn. Er zijn ook enkele hotels in Zeeland die een sauna hebben. Deze sauna’s kunnen worden bezocht zonder een overnachting bij deze hotels te boeken. De locaties waarbij we het hierover hebben zijn Amadore Wellness de Kamperduinen gevestigd op de Kamperduinen en het Raedthuys Wellness & Beauty gevestigd op de Sint-Maartensdijk.


Hoeveel sterren scoort deze provincie bij jou?